Over ons
Contact

JG company is gespecialiseerd in het verzorgen van licht-, geluid- en videotechniek bij theaterproducties en live evenementen. We leveren professionele systemen in combinatie met de inzet van ervaren (theater)technici. Technici met gespecialiseerde technici kennis èn ruime ervaring met het samenwerken met theatermakers en artiesten.

We verzorgen het totale ontwerp en technische productie van theatertours en evenementen, maar ook verhuur van losse apparatuur (dry hire), verkoop en installatie. Desgewenst kunnen we ook zorg dragen voor professionele opnames en nabewerking en het ontwikkelen van audio- en videocontent.

Bij zowel theaterproducties als evenementen wordt aan kwaliteit een hoge eis gesteld, maar ook aan uiterlijk, snelle opbouw en bedrijfszekerheid. We staan voor hoge kwaliteit, flexibiliteit en meedenkende technici met een scherp oog voor detail. Daarbij zetten wij ons in voor ieder budget, zonder af te doen aan service. Het verhuuraanbod bevat apparatuur die makkelijk weg te werken is in decors of podiumranden, bijna onzichtbare microfoons, stille theaterspots en projectoren en discrete hardware en bekabeling.

We beseffen dat ieder project uniek is en denken graag mee met de productie. Indien nodig kijken we daarom niet alleen naar ons eigen assortiment, maar zijn altijd op zoek naar de best passende oplossing voor een project.

Mocht u geïnteresseerd zijn in onze diensten of producten, aarzel dan niet om contact op te nemen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. U bent altijd welkom op de koffie.